.: Desperata medelålders singlar :.

En 49-årig kvinna försökte ragga upp min 38-åriga sambo på bussen under lördagnatten.


- Är du sugen? Frågade den 49-åriga kvinnan.

- Jag är bara sugen på min sambo där hemma, svarade min sambo.


Haha, tänk vilken tur jag har! ;)


Men. Jag kan inte sluta tänka på den stackars kärlekstörstande kvinnan som förhoppningsvis fick napp någon annanstans. Då slog det mig. - Jag vill inte bli 49 år, singel och desperat!


.: Forever young? :.

En sak som jag har reflekterat över är att jag under hela mitt yrkesverksamma liv alltid har varit den som dragit ner medelåldern på min arbetsplats. Då, en gång på mitten av 90-talet, då jag arbetade som gruppchef för Kundreskontran så var det kanske inte så konstigt att mina fjuttiga 25 år på nacken drog ner medeltalet rejält i gruppen... men så blir fallet även den här gången. Yngst på avdelningen! :D

Mina blivande arbetskamrater är alla födda nån gång under 50-talet medan jag kommer som en ung spoling född -70. ;)

Jag undrar när det vänder? För jag menar, det måste ju vända nån gång... eller...?

/busmamman - evigt ung!


.: En försmak av nya jobbet :.

Efter två dagar på nya jobbet, för att bli lite uppdaterad om vad som komma skall, så är jag fullproppad med nya begrepp...

Det är lönearter, ersättningsgrupper, förmånsgrupper, ackulatorer, skatter och avgifter, palett, procentsatser, poänglöner, PO-pålägg, PO-påslag... po, po, po, en jäkla massa PO!

...och så lite rapporter hit och rapporter dit förstås...

Jag är mätt... f'låt matt! Och hur 17 ska jag få allt detta att stanna i mitt huvud tills jag börjar i augusti? Det kommer troligtvis att rinna ur min hjärna tillsammans med all svett när jag ligger och glassar på stranden i sommar.


.: Glad Midsommar :.Och här är den lilla konstnären...


.: Gissa vad jag har ätit idag? :.

när jag ätit blåbär

.: Den bästa av nyheter :.

Vi har fått veta årets bästa nyhet - Mina barn ska få en liten kusin!!!

Vi är så himla glada över detta. Vår 7-åring pratar inte om annat just nu. :)

Nu undrar ni som känner mig förstås vem det är som är den lyckliga, för det finns ju några potentiella blivande mödrar i släkten. :) Jag har som princip att jag inte nämner några namn här på bloggen... och förhoppningsvis ger hon sig tillkänna själv... världens bästa svägerska/syster!

RSS 2.0