.: Heja Norge :.

I rättvisans namn så måste jag ju även kommentera ESC Semifinal 2, även om jag missade stora delar av den pga trötthet. Jag sov till och från framför TV:n och lyssnade väl inte så där till hundra procent på alla bidrag.

Men av de jag lyssnade på så gillade jag i alla fall bidragen från Polen (hon påminde om Camilla Läckberg, tycker jag), Danmark (en Ronan Keaton-wannabe) och Grekland (men va sjutton höll han på med på scenen, var det ett gympapass med höga benhopp?).

Av dessa 3 så fick jag 2 rätt, inte så illa. Men. Sist men inte minst, så gick förstås min personliga favorit Alexander Rybak vidare. Tjohoo! (jo Veronica, Norge ÄR bra, så det så ;-)

Kul att hela Norden är representerade i ESC's Grand Finale. Så nåt bra i musikväg kan vi tydligen göra. ;-)

Ikväll säger jag bara: Heja Norge!!!

.: ESC - semifinal 1 :.

Me like: Montenegro, Belarus, Turkey, Iceland and Finland.

Jag gör ingen djupare analys av låtarna utan konstaterar bara att jag gillar låtar där man hör vad de sjunger eller att de är trallvänliga. Inga krusiduller.

Sedan gillade jag mellanakten, särskilt trumslagarpojkarna, men inte programledarna. Gapiga och klängiga, iaf den manliga. Verkar han inte lite väl tänd på henne, den modellande catwalk-bruden???

Men han i greenroom, Dmitry... eller nåt sånt, vilken goding! (fast man hör ju inte mycket av vad han säger... men å andra sidan, så behövs det inte :D).
 

Meningarna ovan skrev jag innan röstningen var avslutad och nu är det ju bara att gratulera, jag hade 3 rätt av 5. :-)
 
Kul att Sverige gick vidare till Final!

Och på torsdag håller jag tummarna för Norge.


.: Puhh... :.

Jag har varit rätt stressad ett tag, över en uppgift som jag har haft framför mig på jobbet. Men nu är den över, tack o lov. För i fredags stod jag i landstingsalen framför 80 pers och pratade om utdata- och statistikarbetet som vi har startat på vår avdelning. 

Shit, vad det är jobbigt med scenskräck. Jag hade tusen gången hellre gått till gynekologen eller legat i tandläkarstolen, typ 100 gånger om, än att utsätta mig för sådana prövningar.

Men det gick nog rätt bra ändå. I alla fall när tekniken äntligen började fungera och rundgången i högtalarsystem hade tystnat. Det är inte lätt när man var uppjagad redan innan. Och hade man inte varit det innan så blev man ju garanterat det då.

Men jag överlevde det här med. Typ.


Ikväll har jag varit i Åsö Gymnasium och lyssnat på den här damen. LCHF stod på agendan och Dr Annika Dahlqvist pratade i 3 timmar inför en fullsatt aula med entusiastisk publik. Det ger ju lite perspektiv på min prestation från i fredags. ;-)

Nu ska jag krypa till kojs och förbereda mitt sinne för en kommande LCHF-kost (igen)... och den socker-abstinens som det lär bli...

Go'natt!

.: Great test :.

 

Who is your REAL friend?


  
Put your dog and your husband in the boot of the car for an hour.  
Now, when you open the trunk, which one is really happy to see you?


RSS 2.0