.: Slut på lata dagar med Bullen :.

Men herregud, hur fort kan två veckor gå egentligen? Min semester är redan slut imorrn. Så nu är det dax för allvar igen.

Det har varit lata dagar, barnen och jag har inte gjort särskilt mycket. Fast vi har passat en massa djur. Syrrans katt och exets katt och så lite hästar... men den bästa passningen har varit att få ha Bullen här hemma hos oss.

En sån liten goding så jag vet inte vad. Hur lugn som helst, och skäller gör han inte heller. Han har varit en liten ängel att få rå om i en vecka. Jag har nog blivit kär. Och på fredag kommer hans matte hem från Grekland och vill ha honom tillbaka.

Jag kom på en lite busig idé som jag föreslog för barnen. Att vi skulle kidnappa honom och säga till hans matte att han hade rymt... Men se det gick inte, mina busbarn är inte så busiga som jag trodde, för "Åh nej, så fååår man inte göra, mamma!" 

Nu ska jag njuta av min sista semesterdag för den här perioden, plus lite fix inför jobbstarten.
Vi hörs bloggen!

Tjing!

.: Victory & Success :.

Jag vet inte riktigt vad det är jag går igenom just nu. Men någon typ av minneskavalkad är det nog.

Tänker tillbaka på en underbar weekendresa med de bästa av vänner en helg i september förra året. Då jag var mitt i min värsta kris någonsin (mer om det på hemliga bloggen), men också på något sätt i ett uppvaknande.

Där och då blev jag spådd och den spådomen jag fick var så klockren. Så rätt. Och det känner jag än idag.

 
Så här lyder den:

Goda nyheter är på väg! Kvaliteterna av detta positiva kort är avslut, seger och framgång som ofta följer en svår period.

Många människor runt omkring dig är mycket stolta över att se hur du triumferande kom igenom det.
De respekterar dig och kommer nog att försöka följa ditt exempel. Du har arbetat hårt och ägnade stora ansträngningar för att få detta i ditt liv där du har blivit klokare och har vuxit på så många sätt. Kom alltid ihåg att stanna upp och klappa dig själv på ryggen - du förtjänar det.
Detta kort påminner dig också om att stanna jordad, kom ihåg var du kommer ifrån, och hålla ditt ego i schack - Glöm inte bort vem du egentligen är. Denna seger kan användas som ett pedagogiskt verktyg för framtiden. Inse att om du kom igenom denna svåra tid, så kan du uppnå vad som helst!


Orginalversionen på engelska:

Good news is on the way! The qualities of this positive card are completion, victory, and success that often follow a difficult period. 

Many people around you are very proud to see how you triumphantly came through it.
They respect you and may even attempt to follow your example. You've worked hard and devoted much effort to get this point in your life, where you've become wiser and have grown in so many ways. Always remember to stop and pat yourself on the back - you deserve it.
This card also reminds you to stay grounded, remember where you came from, and keep your ego in check - don't lose who you really are. This victory can be used as a teaching tool foor the future. Realize that if you came through this challenging time, you can achieve anything!


.: Medberoende och psykisk ohälsa :.

Ett lösenordsskyddat inlägg finns nu på bushemliga bloggen.

Det är bara att kommentera under "Säg nåt!" på detta inlägg och ange din e-postadress så mejlar jag lösenordet. 

.: Busigt middagstips :.

En picard-butik har nyligen öppnat här i närheten av oss. Den har snabbt blivit en favorit när tiden inte räcker till för matlagning under vardagarna. Och ännu mer en favorit för en busmamma som inte sätter matlagning högst upp gilla-listan.
Igår kväll testade vi det senaste inköpet som stavas BOKSTAVSPOTATIS.
Det passade riktigt bra till fläskkarrén som busmamman själv lyckades bränna på grillen... Nu fanns det åtminstone något de stackars busbarnen kunde äta.

 
Det första ordet känns väl rätt självklart för att vara mig? Men de sista fyra bokstäverna var inte planerat. Det var antagligen en undermedveten tanke för hur jag känner för matlagning...

.: Nu drar jag... :.

...till min kusin i Mariestad och sedan blir det Törebodafestivalen i dagarna tre.
Jag ska vara vild å galen, sjunga mig hes till Sommaren är kort och headbanga till Twisted Sisters alla låtar... Japp, så där lite Wild and Crazy som bara en busmamma kan va.
På söndag kväll är jag tillbaka igen som den ordningsamma Busmamma jag är. 
Tjing!
 

RSS 2.0