.: Medberoende eller ej? :.

Ännu ett lösenordsskyddat inlägg finns nu på bushemliga bloggen.
Kommentera under "Säg nåt!" på detta inlägg och ange din e-postadress så mejlar jag lösenordet. 

.: Idag var en bra dag :.

Jag har gått och haft en oro i kroppen ett tag, pga händelser och människor omkring mig. Både för vissa som står mig nära och vissa som jag måste tillbringa tid med.
Men just idag känner jag ett lugn och en tillit att "det ordnar sig" (mitt motto).
Det kanske hänger ihop med den samhörighet jag kände när jag fick skratta tillsammans med närmaste kollegorna på eftermiddagen. Eller nöjdheten över att ha klarat förmiddagens prestation i form av att leda ett möte med röriga deltagare.
Eller så är det bara glädjen över att få små roliga meddelanden av en kär vän.
I vilket fall. Idag så är jag tacksam för att oron har försvunnit. Åtminstone för idag.

.: Minsann... :.

Det fanns inga dåliga ursäkter. Ändå hoppades jag in i det sista att passet skulle vara fullbokat...men tji fick jag. Nog fanns det en plats även för mig.
Och det va ju riktigt skoj. För det är sånt här jag gillar. Träning med dans å musik.
Friskis, here I come!


.: Höst, vardag och träning :.

Nu har hösten tagit fart på allvar. Förutom vädret så har nu alla mina tjejernas aktiviteter dragit igång.
Den här helgen var det konståkning och allt vad det innebär. Jag är delaktig i föräldrarådet, som nu planerar skridskobytardag nästa helg. Och utrustningen behöver fyllas på och bytas ut. Sen på måndag och tisdag är det ridning och jazzdans. Det är skoj att de gillar det de håller på med.

Jag blir mest chaufför, även om de numera tar sig till och från sina aktiviteter på egen hand till stor del. Det borde förstås gynna min egen träning som har legat på vänt hur länge som helst. Promenader behöver inte planeras, men har ändå lyst med sin frånvaro. Men nu har jag börjat så smått den här veckan. 
Och imorgon är det dags att testa något nytt. Nu ska jag ta tag i det som jag egentligen tycker är riktigt roligt. Det blir ett afrodanspass på Friskis. 

Jag tänker som så att om jag skriver detta på bloggen nu, så kommer jag inte undan så lätt. Jag måste komma på en riktigt usel ursäkt om jag inte tar mig dit imorgon. Eller hur!? 

.: Tacksamhet :.

Idag är jag tacksam för
  • att jag har ett jobb som ändå är rätt ok
  • att jag har goda vänner som får mig att må bra
  • att jag är frisk
Och så har jag gått ner fyra kilo...det är inte så illa pinkat.

Tjing!

.: Reflektion :.

Mycket händer i mitt liv men inte så mycket här på bloggen.
Nyligen var det årsdagen av en väldigt omtumlande händelse i mitt liv. En händelse som fortfarande präglar mig och får mig att fundera över så mycket i mitt liv.
Och livet är verkligen inte okomplicerat. Långt ifrån. Jag ställs inför nya prövningar och inser att det är precis ett år sedan sist. Jag vet inte var jag är på väg. Men jag lever. Och jag är starkare nu än då.


RSS 2.0